duminică, 16 ianuarie 2011

O reclamă online într-adevăr bună

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu sunt genul de persoană pentru care reclamele online aproape că nu există.
Cu părere de rău pentru colegii mei care lucrează exlusiv pentru un titlu online, reclamele care îmi sar în faţă, bannerele şi chiar şi cele care acoperă toată pagina pe care o caut în speranţa că voi fi interesată de ce-mi prezintă - niciunele dintre acestea nu reuşesc să-mi capteze atenţia.
Le privesc ca pe un rău necesar sau, dacă sunt enervante, ca pe nişte gândaci de bucătărie, pe care trebuie să-i dau la o parte ca să-mi fac treaba.
De aceea tot ce fac atunci când o reclamă mă agasează pe un site este să caut "X"-ul salvator, pe care cei care produc aceste reclame încearcă tertipuri ingenioase pentru a-l ascunde de mine.

Puţine au fost reclamele online care mi-au plăcut. Iar una dintre ele este cea la Aqua Carpatica a lui Valvis, unde ai o suprafaţă care, când o atingi cu mouse-ul, reacţionează la fel ca apa, face valuri şi cercuri. Mi-a plăcut şi m-am jucat puţin cu reclama, pe care am descoperit-o pe Reporter Virtual, apoi am găsit-o şi pe Facebook, click aici.

5 comentarii:

 1. Cata dreptat ai, Ana. Sint site-uri pe care le inchid, chiar daca ma intereseaza, daca ma agreseaza cu pop-up-uri. Mai au si butonul de inchidere semi-ascuns.
  M-am jucat si eu cu valuri de la AQUA - excelenta idee. Mai ca-ti vine sa folosesti banerele ca mijloc de relaxare.

  RăspundețiȘtergere
 2. Meritul pt acest banner "lichid" si interactiv a lui AQUA Carpatica revine lui Gabriel Saftescu, OnLigne Strategist la VALVIS Holding !
  Bravo lui !

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 4. @Jean: Iti multumesc pentru ca ai spus cine a realizat reclama. Bravo Gabriel Saftescu!

  @Vlad: Multumesc pentru aprecieri. Sunt deschisa colaborarii cu voi. Vorbim mai multe pe mail

  RăspundețiȘtergere
 5. am observat si eu acest banner si imi place mult
  as fi vrut sa il am si eu la mine pe site www.printspot.ro dar nu stiu cum se poate pune

  RăspundețiȘtergere