duminică, 16 ianuarie 2011

O reclamă online într-adevăr bună

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu sunt genul de persoană pentru care reclamele online aproape că nu există.
Cu părere de rău pentru colegii mei care lucrează exlusiv pentru un titlu online, reclamele care îmi sar în faţă, bannerele şi chiar şi cele care acoperă toată pagina pe care o caut în speranţa că voi fi interesată de ce-mi prezintă - niciunele dintre acestea nu reuşesc să-mi capteze atenţia.
Le privesc ca pe un rău necesar sau, dacă sunt enervante, ca pe nişte gândaci de bucătărie, pe care trebuie să-i dau la o parte ca să-mi fac treaba.
De aceea tot ce fac atunci când o reclamă mă agasează pe un site este să caut "X"-ul salvator, pe care cei care produc aceste reclame încearcă tertipuri ingenioase pentru a-l ascunde de mine.

Puţine au fost reclamele online care mi-au plăcut. Iar una dintre ele este cea la Aqua Carpatica a lui Valvis, unde ai o suprafaţă care, când o atingi cu mouse-ul, reacţionează la fel ca apa, face valuri şi cercuri. Mi-a plăcut şi m-am jucat puţin cu reclama, pe care am descoperit-o pe Reporter Virtual, apoi am găsit-o şi pe Facebook, click aici.

4 comentarii:

  1. Cata dreptat ai, Ana. Sint site-uri pe care le inchid, chiar daca ma intereseaza, daca ma agreseaza cu pop-up-uri. Mai au si butonul de inchidere semi-ascuns.
    M-am jucat si eu cu valuri de la AQUA - excelenta idee. Mai ca-ti vine sa folosesti banerele ca mijloc de relaxare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Meritul pt acest banner "lichid" si interactiv a lui AQUA Carpatica revine lui Gabriel Saftescu, OnLigne Strategist la VALVIS Holding !
    Bravo lui !

    RăspundețiȘtergere
  3. @Jean: Iti multumesc pentru ca ai spus cine a realizat reclama. Bravo Gabriel Saftescu!

    @Vlad: Multumesc pentru aprecieri. Sunt deschisa colaborarii cu voi. Vorbim mai multe pe mail

    RăspundețiȘtergere
  4. am observat si eu acest banner si imi place mult
    as fi vrut sa il am si eu la mine pe site www.printspot.ro dar nu stiu cum se poate pune

    RăspundețiȘtergere