luni, 21 septembrie 2009

Jurnal la un an de criză

Acum, la un an de criză, regret că nu am alimentat o rubrică „Jurnal de criză”. Aș fi avut ce spune în fiecare zi. Dar, din păcate, ideea mi-a venit abia acum, mai precis astăzi, când am primit un email. Dar să luăm lucrurile în ordine cronologică.

Confirmasem mai demult participarea la un simpozion cu inventatori. Mă gândisem atunci că nu voi sta toată ziua pe tot parcursul lucrărilor și că va fi o ocazie bună să aflu cine știe ce subiecte noi și interesante.
Astăzi m-a sunat un domn din partea organizatorilor, să mă întrebe încă o dată dacă voi veni sau nu la eveniment. A precizat că i s-a cerut un număr de persoane pentru a pune la punct ultimele detalii legate de bufetul de după conferință. I-am confirmat că voi veni, însă că nu intenționez să stau mult. La cum mă știu uitucă, l-am mai rugat să-mi trimită un email cu toate informațiile: unde, când are loc etc.
Și spre seară primesc emailul, în care mi se spune că specialiștii din alte localități au cerut ca masa rotundă să aibă loc... on-line! Iată mesajul:

Ca urmare a solicitarilor specialistilor din alte localitati s-a hotarat ca masa rotunda "Protectia marcilor in Romania" din 24-25 septembrie2009 sa aiba loc on-line pentru eliminarea costurilor de transport si cazare.
In acest sens va vom trimite textul conferintelor pregatite de lectori cu rugamintea de a ne trimite observatiile si intrebarile dvs, urmand ca noi sa va trimitem raspunsul in termen de 5 zile
”.

E criză dom'le în România...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu