luni, 7 iunie 2010

Unde fac ceferiştii grătărelul

Vreţi să ştiţi, nu-i aşa?
Şi ei, deh... ca tot românul, se adaptează situaţiei. Nu ştiu cât de des se întâmplă şi dacă se organizează şi în timpul săptămânii. Însă sâmbătă după-masă, ceferiştii au savurat pulpiţe de pui la grătar cu bere. Unde? Pe lângă depoul Griviţa, adică acolo unde se duc trenurile să se odihnească după zilele de muncă.
Sâmbătă, veneam de la Buşteni cu un rapid şi am simţit pe pielea mea multînjuratele întârzieri ale trenurilor româneşti. Ne-am oprit la Comarnic şi nu a mai pornit preţ de o oră şi 45 de minute.
Doamna cea mai supărată din cauza întârzierii avea şi motive: avea să piardă autobuzul (nu ştiu în ce direcţie, irelevant oricum) de ora 19.00, ceea ce s-a şi întâmplat.
Iar unul din ceferişti care socializa cu domnul din faţa mea a ratat şi el ceva: grătarul cu colegii. Când ne apropiam de Bucureşti, a aflat că pulpiţele se terminaseră deja. Nu-i nimic, mai era bere! Prietenii ştiu de ce ;-)

Vedeţi că e bună şi infrastructura CFR la ceva? :-P

Un comentariu:

  1. Jigodiile de ceferisti, numai la imbuibare le e gandul; la munca, nu prea...

    RăspundețiȘtergere