marți, 28 septembrie 2010

Cristina Stihi pleacă de la Fondul Proprietatea

Nu știu din ce motive, astăzi are loc un eveniment istoric. De o mare importanță pentru niște ziariști. Pentru cei care scriu pe Fondul Proprietatea.
Cristina Stihi părăsește funcția de director de comunicare pe care a ocupat-o aproape cinci ani la Fondul Proprietatea. Vă dați seama? Aproape cinci ani în care (nu mi-e clar dacă din indicațiile superiorilor, din proprie intenție sau pur și simplu din cauza neprofesionalismului) a blocat cum a putut comunicarea dintre presă și o instituție de importanță națională cum este Fondul Proprietatea.
Oricum, ea a coordonat unele dintre cele mai proaste strategii de PR și comunicare ale unei instituții de care m-am ocupat.

Mai jos, comunicatul în care ne anunță vestea:

Dragi colegi,

Activitatea mea de PR si comunicare la Fondul Proprietatea se incheie, dupa aproape cinci ani. Va multumesc pentru colaborare si interesul cu care ati urmarit subiectul "Fondul Proprietatea" si va doresc multa temeinicie si succes in cariera jurnalistica. In ce ma priveste, voi lua o scurta vacanta, inainte de a reincepe activitatea intr-un nou proiect.

Cu respect, Cristina Stihi

3 comentarii:

  1. Offf, ana ana ana, ce inseamna ca eu am lucrat la un ziar de esenta tare? Vrei sa iti zic de ce a plecat? daca da...o sa te ajut sa afli.

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar suntem curiosi daca a plecat de buna voie sau a fost fortata sa plece?

    RăspundețiȘtergere
  3. Intre noi fie vorba, cu atitea interese ce misuna in jurul fondului nici nu mai stii ce PR poti sa mai faci acolo... La un moment dat nici chiar presedintele Asociatiei Actionarilor Privati din fond, nu mai era asa sigur cu cine se lupta, si ca adversarii initiali erau mai degraba aliatii cei mai de nadejde in lupta cu adevartele hiene ale fondului, ce se ascundeau prin antecamerele a mai multor lideri politici decat s-a putut estima vreodata.

    RăspundețiȘtergere