joi, 19 noiembrie 2009

Bune practici despre practicile rele ale 118800

Vreau să subliniez o reuşită a noastră. Articolul publicat ieri, în EVZ de colegul meu Paul Barbu, despre noul serviciu telefonic de informaţii 118800 este un exemplu de bune practici. Este un caz "de manual".
Teoretic, serviciul lansat oficial trebuie să furnizeze numerele de telefon ale abonaţilor din Romtelecom, Orange, Vodafone şi UPC. Practic, acest lucru nu se întâmplă. Cel puţin nu încă. Şi aceasta cu toate că preţurile pe care le percep sunt de-a dreptul nesimţite.
Doar că pentru a observa acest lucru trebuia ca cineva să pună mâna pe telefon, să sune la ei şi să-i verifice. Ceea ce a şi făcut Paul, însă nu au făcut alţi colegi din presă, care s-au rezumat la relatări bazate pe informaţiile venite de la companie.
Enjoy!

Un comentariu:

  1. Azi va pot delecta tot cu o faza de manual. Cuvintele sunt de prisos. Deci luati aminte:

    Transmitem atasat comunicatul de presa al Sindicalului Liber Independent RADET Bucuresti, cu privire la Conferinta de lansare şi promovare a proiectului „Sprijin pentru angajati in vederea calificarii complete”.





    In situatia in care alegeti sa publicati partial comunicatul transmis, va rugam insistent sa asigurati mentinerea urmatorului paragraf:

    “Proiectul a fost selectat în cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 cofinanţat din Fondul Social European „ Investeste in oameni!”

    Solicitarea este bazata pe prevederile legale in derularea Proiectelor cofinantate din Fonduri Europene.

    RăspundețiȘtergere