marți, 17 noiembrie 2009

Gafă cu mauși

Cum ar fi să te bucuri că ai primit un mouse wireless la o conferință, însă când ajungi în redacție să constați că aparatul drăguț, deși este nou-nouț, nu vrea nici de cum să funcționeze?
Și nu din vina ta, nici din vina producătorului, ci din cauza... neprofesionalismului oamenilor care au organizat evenimentul. Nu se știe exact dacă de vină sunt PR-iștii sau firma care a branduit produsele.
Astăzi, agenția de PR CIVITAS Global le-a pregătit jurnaliștilor care au participat la conferința de presă despre numărul de telefon cu informații abonați 118800 un cadou. Câte un mouse wireless marca Logitech. Când au ajuns în redacție, oamenii au încercat să se bucure de bijuteria electronică însă... surpriză: nu funcționa.
Cauza e simplă: receiver-ele aferente fiecărui mouse au fost încurcate între ele, astfel încât mouse-ul unui jurnalist poate funcționa numai cu receiver-ul care se află la nu se știe ce alt coleg din presă...
Cică Logitech își va asuma dificila misiune să rezolve încurcătura... Ce să-i faci, când unele persoane neatente încurcă ițele...
P.S. Eu nu am participat la conferința respectivă. Pentru mai multe detalii, întrebați-i pe colegii de pe IT.

8 comentarii:

  1. Rea mai e presa asta.. Mereu da de banuit.. Primesti un cadou, il iei fara sa comentezi prea tare.. Daca merge, merge.. Daca nu merge, ceri altul la schimb.. Of.. E atat de simplu...

    RăspundețiȘtergere
  2. NU presa e rea. Rele sunt evenimentele pe care ni le descrie. Ca daca ar tacea si presa nu stiu unde s-ar ajunge. Daca nu credeti, mergeti in Republica Moldova. Acolo presa nici macar bucuria asta nu a avut-o pana mai nu demult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce putea sa zica o basarabeanca pusa pe capatuiala... Daca ai primit ceva, chiar defect, mai bine taci. Dai senzatia de piscotareala. Daca ar fi dupa mine nu ar fi trebuit sa va dea nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru Anonim: Cred ca nu ai citit cu atentie postul. Spun clar ca nu am fost la respectiva conferinta de presa.
    Insa daca as fi fost, mi s-ar fi parut normal sa ne dea cate un calculator. Dar, vorba ta, m-as fi multumit si cu un mouse care nu merge...

    RăspundețiȘtergere
  5. Iar eu care scriu pe energie cand merg la o conferinta de la un petrolist ma gandesc automat ca primesc o cisterna de benzina, de la ceva electric vreun killowatt de pomana si de la vreo companie din minerit un bax de carbune. S-a inteles, da? :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru Anonim:
    Nu stiu cu ce ti-au gresit basarabenii, dar se pare ca si singur stii mai bine cum e, ca vad ca te pricepi cam cum merge treaba cu "capatuiala"

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru anonim:
    Si daca esti asa de ciumeg precum vrei sa pari, ai putea cel putin sa-ti arati identitatea. Ca de dupa deget multi eroi se-arata.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Anonim
    Trista treaba cu capatuiala.. Ma intreb cat te-ai putea imbogati tu cu un pc si ce ai pierde daca nu l'ai avea..

    RăspundețiȘtergere