luni, 12 aprilie 2010

Plamb. Rovana Plamb

Da, să ştiţi că nu glumesc deloc. Mi-a fost dat să o aud şi pe asta. Şi nu numai din gura altora care nu au de unde să ştie română, ci chiar din guriţa doamnei europarlamentar.
La Forumul LeaderSHE organizat la Viena miercuri şi joi, săptămâna trecută de Forum Invest, numeroasele femei de diferite naţii comunicau în limba de cea mai mare ciculaţie internaţională în prezent, şi anume engleza.
Doamna europarlamentar PSD Rovana Plumb a fost invitată în prima dintre cele trei sesiuni LeaderSHE. Nu m-am mirat că a fost prezentată de către străineze drept Rovana Plamb (în principiu, aşa s-ar citi Plumb în engleză).
Însă aproape că nu mi-a venit să cred când, pătrunsă de numitorul comun, doamna europarlamentar de România s-a prezentat ea însăşi drept Rovana Plamb! Oare îşi imaginează că dă bine? Că sună mai trendy, mai modern, mai european?

P.S. Vă invit să intraţi pe site-ul Rovanei Plumb. Veţi constata că logo-ul asociat site-ului, care apare în adress bar, este chiar o poză cu doamna europarlamentar! :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu