marți, 5 mai 2009

Ministerul pentru IMM și alte elemente...


Titulatura oficială a Ministerului pentru IMM-uri este următoarea: Ministerul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, Comerțului și Mediului de Afaceri (sau, destul de tern și nereprezentantiv, MIMMCMA).

Multe elemente, complicate, și... cine să le mai țină minte, mai ales la un minister relativ nou care își modifică titulatura de fiecare dată când se schimbă guvernul.

Astfel, încercăm să-l înțelegem și noi pe Ovidiu Nicolescu (foto), președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii, când a numit, astăzi, la o conferință de presă, „Ministerul pentru IMM, Comerț și Alte Elemente”.

Cel puțin, i-a simplificat titulatura...

2 comentarii:

  1. :))
    Crezi ca greseste? Secretarul de stat de la IMM-uri a zis ca baietii astia fac treaba buna, spre deosebire de minister.. Gura pacatosului adevar graieste..

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai omul e interesat doar de placinta lui. Ce sa se mai oboseasca sa retina si restul. Eu m-am gandit deseori la porcaria asta cu schimbarea titulaturii institutiilor de stat. Sa dea naiba o lege prin care sa ramana batute numele in cuie, la fel poate si numarul de ministere.

    RăspundețiȘtergere